top of page

Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op ieder moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Bij permanente make-up wordt middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

PMU wenkbrauwen

Hairstrokes/Powder brows/ Ombre
 

€ 325,-

Tarieven zijn inclusief 1 nabehandeling m.u.v. de touch up behandelingen. De nabehandeling dient binnen 9 weken plaats te vinden.

Touch Up

Heeft uw wenkbrauwen een opfris behandeling nodig? Dit kan natuurlijk! 

Opfris behandeling binnen 1 jaar:

Hairstrokes/Powder brows/ Ombre
 

€ 125,-

PMU hairstroke.png

Hairstroke

De meest gestelde vragen

DOET HET ZEER?
Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling brengen we verdoving crème aan. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de crème gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar over het algemeen wordt het niet als pijn ervaren. 

IS PERMANENTE MAKE UP ECHT VOOR ALTIJD?
Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up zal in de loop de tijd wel vervagen. Dit verschilt wel per persoon. Dit heeft onder andere te maken met het afweersysteem en invloed van Uv-licht. 
 

IS PERMANENTE MAKE UP VEILIG?

Ja, permanente make-up is veilig. De technieken en standaarden die wij hanteren zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid.

WAAROM IS ER EEN NABEHANDELING? 
Dat is per persoon verschillend. De een heeft 2 behandelingen intensief nodig en de andere heeft er aan 1 genoeg en is de 2e behandeling alleen voor de finishing touch. Dit heeft allemaal te maken met het pigment afstoot en dat is per huid verschillend. Ongeveer 4 tot 6 weken na jouw behandeling plannen we een nabehandeling met je in.

HOE GAAT EEN PERMANENTE MAKE UP BEHANDELING IN ZIJN WERK?
Uw start met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek worden o.a. uw verwachtingen, wensen en medische gegevens besproken. We adviseren welke permanente make up techniek het beste bij u past. Samen bepalen we de kleur. Daarna bepalen we samen met u de perfecte vorm.  Afsluitend doen we de patch test bij u. Als het "ontwerp" helemaal naar uw wens is dan begint het "zetten". Tijdens de behandeling ligt u op de behandelstoel. Gedurende de behandeling vertellen we wat we doen. Afsluitend krijgt u alle informatie die u nodig heeft de eerste dagen na de behandeling en plannen we de nabehandeling in.

 

En dan kunt u gaan genieten van mooie wenkbrauwen waar u gewoon niks meer aan hoeft te doen in de ochtend!

ggd-logo-we.jpg

Onze salon is GGD gecertificeerd. Dit betekend dat wij werken volgens de GGD voorschriften en richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van een volledig veilige en hygiënische behandeling.

Op www.veiligtatoeerenenpiercen vind je meer informatie hierover. 

bottom of page