top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

MET DEZE TIPS SLAAP JE OOK VANAVOND GOED!


Slaap is essentieel voor het goed functioneren van je lichaam en geest. Wordt er een uurtje weggesnoept van onze nachtrust omdat we afgelopen nacht van wintertijd naar zomertijd zijn gegaan, dan merken we dat vrijwel meteen. Hoe regelmatiger de slaap, hoe beter je stemming overdag. En… slapen is ook nog eens heel goed voor je huid, het vermindert rimpels en donkere plekken. Slaap je mooi zouden we willen zeggen, maar dan moet het wel lukken natuurlijk.


TIP 1:

Ga op vaste tijden je bed in en sta ook op een vaste tijd weer op. Je lichaam kan zo optimaal wennen aan een nieuw ritme. Gun jezelf de tijd om in bed te liggen zonder direct in slaap te vallen. Je lichaam gaat naar de slaapstand en dat kost tijd, gemiddeld zo’n twintig minuten.

TIP 2:

Voor het slapengaan je telefoon of computer checken is geen goed idee! Het blauwe licht van het apparaat stopt het slaaphormoon melatonine. Maar ook je gedachten moeten tot rust komen. Dim 's avonds de lichten in je huis, steek een heerlijke geurkaars aan en verwen je huid met een huidverbeterend gezichtsmasker.

TIP 3:

Moeite met opstaan? Spray voordat je gaat slapen je kussen in met een linnenspray. Een serene geur in je slaapkamer zorgt namelijk voor een diepere nachtrust. Ontwaak met extra energie door daarnaast ’s ochtends direct het daglicht op te zoeken. Dit is niet alleen goed voor je stemming, maar ook voor toekomstige slaap.

TIP 4:

De verandering van wintertijd naar zomertijd kan zorgen voor een verandering van jouw huidconditie. Raadpleeg daarom met regelmaat Be-a-mazing zodat je er altijd zeker van bent dat je de juiste producten voor jouw huid gebruikt.


Slaap lekker!


21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page