top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura

HOE VERZORG JE JE HUID HET BEST IN DE ZOMER?

Extreme hitte, UV-straling, chloor, zeezout, wind en vochtigheid… Ook jouw huid zal er deze zomer mee te maken krijgen! Wanneer we dan onbeschermd de zon in zouden gaan, zijn rimpels, pigmentvlekken en ja, ook huidkanker de meest voorkomende effecten. Dat willen we natuurlijk niet! Hoe verzorg je nou je huid het beste in de zomer? Wij geven je tips én een handig zomerplan voor je huid!

  1. Neem ’s ochtends een snelle douche en reinig je huid met een milde reiniger zoals de Velvet Creamy Milk of Rise and Shine Cleanser. Gemakkelijk in gebruik, want de Velvet Creamy Milk is een effectieve 3-in-1 reiniging: een reinigingsmilk, make-up en eye make-up remover in 1. De Rise & Shine Cleanser reinigt de normale en onzuivere huid op sprankelend en zijdezachte wijze, zonder haar uit te drogen.

  2. Vergeet niet te hydrateren met een goede 24H crème! Vraag bij ons naar de mogelijkheden voor een crème die past bij jouw huidtype.

  3. Breng tenminste 30 minuten voordat je de zon ingaat de een zonnefactor aan op je huid. Breng het na 2 uur opnieuw aan.

  4. Regelmatig licht scrubben is een must. In de zomer wordt de huid onder invloed van de zon voorzien van een dikkere hoornlaag (lees dode huidcellen) wat kan zorgen voor een grauwe tint. Verwijder 2x per week deze dode huidcellen.

  5. Vergeet niet voor je naar bed gaat de huid te reinigen en te hydrateren. Gebruik 1 a 2 keer per week een hydraterende gezichtsmasker.

  6. Zorg dat je voorbereid de zon ingaat en boek een heerlijke behandeling bij Be-a-mazing voor een stralende en gezonde huid, ook na de zomer!19 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page